måndag 1 februari 2010

Bakslag på Babyrytmiken

Amelie sög på dagens babyrytmik i Sundbybergs kyrka. Det måste sägas rent ut - hon var fanimig sämst, till och med sämre än en 8 månaders pojke som vare sig kunde sitta ordentligt eller hade någon finmotorik att tala om.

Så fort det skulle börjas sjunga ville A inte vara med. Stora krokodiltårar rann ur ögonen och hon blev skrämd av "lärarens" gitarr. Det blev inte bättre när vi skulle sätta oss ned och göra övningar på golvet. Efter 10 minuter av tröstan och försök att komma igen efter en dålig start fick vi krypa till korset och ta en taktisk grötpaus i ett angränsande rum. Efter 20 min kom vi in i rytmikrummet igen för att vara med på avslutningssångerna. Till A:s försvar ska sägas att hon faktiskt var helt ok på slutet och visade gott gry under avslutande Blinka lilla stjärna. A somnade som en stock på vägen hem och sover fortfarande.

Vi måste träna hemma till nästa vecka. Jag kommer lägga fokus på Björnen sover.

4 kommentarer:

  1. Det ska bli spännande att följa era eskapader här, speciellt att se om din ambitionsnivå för Amelies utveckling kommer öka, ligga kvar oförändrat eller minska under dessa 6 månader. Har du provat att klinka på gitarr hemma? För att göra henne mer positivt inställd till gitarren, menar jag? För Leias del visade det sig då att VAD SOM HELST var bättre än mammas klink och falsksång. Hon var störtförtjust i öppna förskolans skönsång!

    SvaraRadera
  2. PHew, det var inte helt enkelt att lägga till en kommentar till din blogg. Man måste vara väldigt enveten för att komma förbi alla spärrar. Har du LiveID? Googlekonto? Du är inte inloggad! Logga in! Du har inte skrivit bokstäverna som visas i fönstret! AAARGHH!

    SvaraRadera
  3. Bra! Bättre lycka med aktiviteterna imorgon.

    SvaraRadera